Bli en Geek Jag vill ha hjälp

Om GetGeek

Vi hjälper dig med IT i hemmet

Det här med IT är inte alltid helt enkelt. Oavsett om du vuxit upp med IT, eller fått lära dig när det slog igenom så kan det vara svårt att veta vad man skall göra. Kanske frågar du dottern eller sonen idag. Eller så är du sonen eller dottern själv. Alla har inte en geek i familjen.

Därför finns vi på GetGeek. Precis som du anlitar en hantverkare för huset skall du kunna anlita en "IT-hantverkare". En geek alltså.

Ordet "geek" är engelska för nörd. Vi är stolta nördar. De flesta problem som du har med IT och teknik i ditt hem kan vi lösa åt dig. Problem med datorn, nätverket, telefon eller annan IT-utrustning? Ingen fara. Det fixar en geek.

   

All personal är certifierad av GetGeek
och försäkrad av Trygghansa

"Jag fick tillbaka alla mina filer"
Bo Beijer

Certifierade, försäkrade geeks

När du släpper in en geek i ditt hem vill du såklart känna dig trygg. Vi med. Alla våra geeks har genomgått en noggrann bakgrundskontroll och är certifierade av oss. Så att du alltid skall kunna lita på att den geek du bokar är trevlig och kunnig.

Vad händer om olyckan är framme då? Alla geeks är försäkrade med en försäkring från Trygg Hansa. Ifall det som inte får hända händer.

Om den geek som vi skickat till dig behöver ytterligare hjälp har de alltid tillgång till support från vår andrahandslinje med tekniker.

Hjälp med IT i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd

Hör av dig till oss med ditt IT-problem. Vi ger dig förslag och uppskattning på hur snabbt en av våra certifierade geeks kan vara hos dig. De allra flesta ärenden brukar kunna lösas utan att du behöver lämna in något på reparation. Det är alltså löst när din geek lämnar ditt hem.

Just nu täcker vi Stockholm, Göteborg och Malmö med kranskommuner. Bor du utanför? Det skadar inte att höra av sig ändå. Kanske kan vi hjälpa dig på distans.

Fakturering inom RUT-avdraget

I slutet av månaden får du en samlingsfaktura för den hjälp du fått under månaden av våra geeks. Allt täcks av RUT-avdraget vilket gör IT-hjälpen extra förmånlig för dig.