Hoppa till innehåll

Om GetGeek – Din IT-partner för en trygg och effektiv digital framtid

Sedan 2016 har GetGeek stått på frontlinjen för IT-säkerhet, effektiv drift och skräddarsydda lösningar för företag och kommuner i Sverige.

I en ständigt föränderlig digital värld är det inte alltid lätt för företag och kommuner att möta de många utmaningar som IT-miljön för med sig. 

När GetGeek grundades 2016 var vår vision att bli en fulländad IT-partner som kan erbjuda en komplett lösning för att hantera dessa utmaningar, och hjälpa organisationer att fokusera på sin kärnverksamhet.

IT-säkerhet har alltid varit en grundpelare för GetGeek, och genom åren har vi hjälpt otaliga kunder att skydda sina system och data från cyberattacker, skadlig kod och dataintrång. Vi tog oss även an att skapa en nyckellösning för infrastruktur efter de kravs som ställs av GDPR så att du och dina kunders data hanteras korrekt och lagligt.

System- och nätverksdrift är avgörande för din organisations produktivitet och effektivitet, och våra lösningar minimerar det komplexa och tidskrävande arbetet. Med vår infrastruktur får du även en oöverträfflig skalbarhet och anpassningsförmåga vilket gör att du både blir konkurrenskraftig och effektiv i en föränderlig affärsvärld.

Full support utan downtime

Vikten av snabb och pålitlig support är något vi tar på stort allvar. Vid ett driftstopp eller tekniskt strul finns vi bara ett telefonsamtal bort redo att hjälpa dig få igång verksamheten igen utan några hinder eller stopp.

Samtidigt är integration och samarbete avgörande för en effektiv och produktiv organisation. Och hos GetGeek fokuserar vi på att erbjuda lösningar som främjar kommunikation mellan anställda och avdelningar, samtidigt som vi säkerställer kontinuerliga uppdateringar och underhåll för bästa möjliga prestanda och minimala säkerhetsrisker. Vi står alltid redo att ge dig den support och vägledning du behöver för att hålla din IT-miljö i toppskick.

GetGeeks resa började som en vision att erbjuda en komplett IT-partner för företag och kommuner i Sverige, och idag är vi stolta över att vara mångas förstahandsval för att möta de många utmaningar som den digitala världen för med sig. 

Tillsammans bygger vi en säkrare, mer effektiv och framför allt trygg framtid för alla.

Snabb och personlig support

Vi är ständigt redo att erbjuda den hjälp och rådgivning som krävs, så att du får den support du behöver när det passar dig bäst.

Skräddarsydda IT-lösningar

Vi utformar våra lösningar för att passa din organisations unika behov och bidra till en effektivare verksamhet.

Proaktivt säkerhetstänk

Med vår GDPR-säkra infrastruktur och kontinuerliga säkerhetsövervakning skyddar vi dina system och data mot hot och risker.

GetGeek – Förvandla IT-utmaningar till möjligheter för tillväxt

På GetGeek lägger vi stor vikt vid att säkerställa din trygghet och framgång genom att engagera oss i att erbjuda den högsta nivån av säkerhet, flexibilitet, kompetens och pålitlighet. Vi strävar efter att vara den IT-partner du kan lita på, med fokus på integritet, kostnadseffektivitet och samarbete, för att hjälpa dig att nå dina mål och blomstra i en ständigt föränderlig digital miljö.

Hos GetGeek möts dina IT-utmaningar av passionerade och kunniga experter som är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda lösningar för din verksamhet. Varmt välkommen till GetGeek – där vi omvandlar IT-utmaningar till framgångsskapande möjligheter.

Förnamn Efternamn

Roll/expertis

Förnamn Efternamn

Roll/expertis

Förnamn Efternamn

Roll/expertis