Bli en Geek Jag vill ha hjälp

Tjänster

Krånglar något med IT?

Kanske vill ha du hjälp att koppla in en ny pryl? Listan på vad en geek kan hjälpa dig med är lång. På samma sätt som när du ringer en rörmokare när det är stopp i avloppet, en snickare när taket behöver fixas eller en målare för att måla om huset ringer du GetGeek när du behöver IT-hjälp. Vad räknas som IT? Tja, den mesta elektroniken i ditt hem faktiskt. En geek kan hjälpa dig med allt från nätverket och datorn till din TV och hembiosystem. Ja, och din smartphone med såklart. Och mycket mer därtill. Häng med lite extra när din geek kommer hem till dig och lär dig lite mer. Våra geeks gillar när du engagerar dig (även om du såklart inte måste). Gör du det lovar vi att du kommer lärt dig massor när din geek hjälpt dig och åkt hem. Funderar du fortfarande på vad vi specifikt kan hjälpa dig med? Ta en kik här nedan. Kanske är det dags att boka en geek efter det och få hjälp med de där problemen du skjutit upp ett tag?

De flesta behöver hjälp med...

Nätverk och WiFI

Internet bör vara överallt. Nätverk kan vara komplicerat. Många tar hjälp av en geek för att sätta upp ett nytt nätverk eller förstärka det de redan har. Det är ju så trist när WiFi:t inte funkar just i den där delen av köket.

Smartphones och surfplattor

Många av våra kunder har övergett datorn för smartphones och surfplattor. Både iPhone och iPad från Apple eller en som använder Android. De vill att en geek hjälper dem ställa in den rätt, fixa med mail och andra viktiga funktioner.

Datortrubbel

Det finns så mycket som kan hända med datorn. Allt från att installera program till att skydda den från virus. Sen har vi allt vad heter molntjänster, skrivare och andra prylar som skall funka tillsammans. En geek hjälper dig.

TV, spel & hemmabio

Titta på film är roligt. Mindre kul är det om nya digitalboxen krånglar hela tiden, eller om den nya TVn är svår att koppla ihop med TV-spelet. Kanske är det dags att få hjälp av en geek att koppla ihop det där hemmabiosystemet med fina ljudet?

Vad behöver du hjälp med?

Fortsätt
399kr
per timme efter RUT-avdrag

Allt våra geeks kan hjälpa dig med

Wifi

Backup

Chromecast

E-Mail

Hemmabio

Installera program

Mobiltelefon

Molntjänster

Skrivare

Säkerhet

Uppdatera program

Virus